torsdag 2. mai 2013

FRI PLATTFORM - Frie grenser

Vi skal de 5 neste ukene jobbe med en oppgave hvor vi skal vise fram Vågen sett fra vårt perspektiv. Vi skal informere 9.- og 10. klasser som kommer på hospitering, om skolen og/eller hvilke inntrykk vi har fått av den. Vi kan lage hva vi vil: film, radio (hørespill) eller kanskje en tutorial i adobe premiere. Så lenge det handler om Vågen, eller som du lærer på media.

Vi skal selvfølgelig planlegge dette godt, ettersom vi får alle mediefag-timer de 5 neste ukene til dette. Så vi skal lage en arbeidsplan etter kalenderen vi har blitt tildelt på itslearing. I tillegg skal vi blogge om prosessen og hva som blir gjort, så dere kan vente dere en del aktivitet her på bloggen de neste ukene! :) I tillegg til dette produktet vi skal ende med, skal vi også lage en prefleksjon. Denne skal vi få vite om senere. I tillegg til denne har vi flere andre innleveringer, hvor det meste skal på bloggen.

Det som gjør denne oppgaven ekstra interessant er at vi må lage og produsere alt vi skal ha med på produktet selv. Det vil si, vil vi ha musikk, må vi lage den selv. Vil vi bilde av en fyr eller vågen, må vi ta det bildet selv. Det setter derfor en grense for hva vi kan ha med, for eksempel kan vi ikke ta med et bilde av byggeprosessen til Vågen, selv om vi skulle ha det tilgjengelig fra tidligere, fordi vi kan nemlig ikke bruke stoff vi har fra tidligere heller. Vi må gjøre alt disse 5 ukene, av det vi skal bruke i produktet. Vi blir vurdert i Mediekommunikasjon, mediedesign og -uttrykk og medieproduksjon

Høres helt komplett latterlig ut, men jeg tror det ikke blitt så veldig vanskelig som det høres ut. Jeg har visjoner om å lage en video om hvordan livet på media er, hvor jeg hilser på et par lærere, et par elever og kanskje får med et par andre celebre gjester. I tillegg får tid i lydstudio hvor jeg får med meg en og snakker om media, og så viser litt om hvordan miksepulten til lydstudio.

Vi kan velge om vi vil jobbe i grupper eller alene. Dersom vi velger å jobbe i grupper, får vi en ny utfordring, nemlig at hver og en i gruppa må ha en spesifik oppgave. For eksempel dersom 2 stykker skal lage en film, må den ene filme og den andre redigere. Eller de kan fordele oppgavene annerledes, men de kan ikke jobbe generelt med det samme.

Jeg ser frem til denne oppgaven og tror den kan bli veldig kjekk. Dere får ønske meg lykke til, så snakkes vi snart!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar