onsdag 17. april 2013

Storyboard - den fysiske planen

Vi har laget storyboard til filmen vi skal lage. Den er ikke helt ferdig, men den har en start og en slutt. Dette er altså hvordan jeg ser for meg starten av filmen blir (de 2 siste bildene på den siste siden er slutten).






torsdag 11. april 2013

NRK P3 - Til ungdommen

Vi skulle lage et tema og en undertittel/problemstilling til infotainmentet vårt. Som du kanskje skjønner, er tittelen og "undertittelen" min overskriften på dette innlegget ;) Infotainmentet mitt skal altså handle om radiokanalen P3 sin oppstandelse og dens påvirkning på folket. Dermed må jeg også ha med noe om hvorfor den ble opprettet og hvilke konsekvenser det fikk for senere tid. Kanskje jeg også tar med egne tanker om hva som kan skje i fremtiden, med denne kanalen.

Problemstillingen min skal være: Radiokanalen P3 er en kanal for ungdommer, men hvorfor ble den dannet og når? Hva slags innvirkning fikk denne kanalen på folket da, og hvilken innvirkning har den nå? Og ikke minst, hva kan skje med den i fremtiden?

onsdag 10. april 2013

Produksjonsplan

Vi skal lage en produksjonsplan for denne mediehistorie oppgaven.

Onsdag 10.04: Blogge om oppgaven, og lage produksjonsplan innen 15:00. Brainstormet med lærere om idè.

Torsdag 11.04: Tenke over idè, tema og undertittel og begynne research. Jobbe mer med produksjonsplan.

Fredag 12.04: Ha tema og undertittel klart og legge ut på bloggen innen 11:20. Starte med research og tenke på hvordan jeg skal presentere dette (mulig å starte med dette før). Få undervisning i storyboard/dreiebok og starte på det.

Mandag 15.04: Research om temaet. Jobbe en del med manus i engelsk-timene. Jobbe med storyboard/dreiebok.

Tirsdag 16.04: Vi har ikke mediefag timer i dag, men får se om jeg får gjort noe. Kanskje noe jobbing med storyboard/dreiebok.

Onsdag 17.04: Jobbe med og blogge om storyboard/dreiebok innen 15:00.

Torsdag 18.04: Jobbe mer med manus, kanskje prøve å få kontakt med en engelsk-lærer dersom det er nødvendig. Levere manuset inn som en oppgave innen 15:00.

Fredag 19.04: Jobbe med animasjoner og visuelle idèer (jobbe med selve oppgaven). Kanskje spør lærere om råd.

Mandag 22.04: Jobbe videre med animasjoner og visuelle idèer.

Tirsdag 23.04: Ingen mediefag timer.

Onsdag 24.04: Jobbe med selve oppgaven.

Torsdag 25.04: Jobbe med selve oppgaven.

Fredag 26.04: Jobbe med og levere selve oppgaven innen 11:20. Skrive en refleksjon på engelsk og levere refleksjonen inn som en oppgave innen 11:20.

Mediehistorie - vi kunne ikke klart oss uten!

Vi skal de 3 neste ukene ha en oppgave om mediehistorie. Vi får selv velge hva slags mediehistorie, om det er film, bilder eller kanskje til og med en tegning. Innenfor der kan man velge alt fra en egen radiokanal, et tv-program eller en type kamera. Mediehistorie kan være mye rart. Vi skal altså velge èn ting fra mediehistorien og fordype oss i, og til slutt skal vi lage et infotaiment.

Et infotaiment er en video som skal være en blanding av informasjon og underholdning (information+entertainment). Vi skal altså lage en video som skal undervise, men samtidig underholde. Denne videoen skal vare i 3-6 minutter.

Jeg ser fram til denne oppgaven. Håper dere gjør dere klare til å se resultatet, for dette kan bli bra!